Wednesday, 14 December 2011

my hair isnt always neat , but im proud to be  ME <3

Assalamualaikum. ape nak tulis ek ? mama tonjang ler ni.. malu  saya. hm . Taaruf sikit la boleh  tentang diri ni .. taaruf tu in arabic, kalau malay sesi suai kenal la.. :)  Name yg usually org kenal ambe ni emi chicha. act deorg taktahu name sebenar sy.  the real name tuan hambe ni adalah HILMI SYUKRAN MOHD RASHID. woa. tekejut kan ? ape pasal ade chicha ?  mane nak tau , kite men pakai taruk je tu. so umi ambe dah bagi name  cecantek ha tu hilmi syukran semanis orangnye perah santan lah pulak kan? waddehek*

nak cite bebanyak , entry lepas ni la sebab ni ha test je mama tonjang yang saya sayang suroh tulis. ape lagi. kite bedal je. shes the most caring person tht i have met. eh MET dah  ke ? belum lah. but dea kawan terbaik yang pernah saya miliki.  Nursyahira izzati binti ngadimon. kentut prut prut prut !! :D seeya ..

1 comment:

Nursyahira izzati Ngadimon said...

ishh emi neh ! NGADE jeaaaaa . name sy ke tu ? same jeeeeeeeeee !